Intet kan blive for godt, når vi i julen samles om bordet til mors gode julefrokost. Det er jo dejligt, når alt er lavet fra bunden, men engang imellem bliver vi nødt til at vælge den nemme løsning, af hensyn til tiden.
Denne hjemmelavede karrysalat til silden er imidlertid hurtig lavet og det kan ske allerede dagen før. Så skal salaten blot stå koldt, til den skal bruges.
Opskrift : Lise Bræmme 1956
HJEMMELAVET KARRYSALAT TIL JULESILDEN
mayonnaise
1 hårdkogt æg
50 g kogt makaroni
50 g kryddersild eller gaffelbidder
karry
garniture
salatblade
tomat og / eller gaffelbidder
Smag mayonnaisen til med karry. Bland de ituskårne sild, makaronien, der er brækket i små stykker og det hakkede æg forsigtigt i mayonnaisen.
Spise med Mormor
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS