tirsdag

GALA POSTEJER

Tarteletter med høns i asparges er for mange obligatorisk i løbet af juledagene.

Heldigvis kan vi købe udmærkede tarteletter i butikken, der sammen med en dåse asparges og en rest hønse- eller kyllingekød, nemt kan udgøre det for de lækre reder.

Der bliver 8 stk. af portionen.

Opskrift : Hanne Flensborg Thomsen

GALA POSTEJER

1 pk. frossen butterdejsreder
1 ds. asparges
en rest kogt hønse- eller kyllingekød
15 g margarine
3 spsk. mel
3 1/2 dl aspargesvand + fløde
salt
citronsaft

Butterdejsrederne bages efter anvisningen på pakningen.

Margarinen smeltes i en gryde, melet drysses i og der spædes med aspargesvand og fløde.

Hønsekødet skæres i små stykker og blandes i sammen med aspargessnitterne. Stuvningen smages til med salt og citronsaft og fyldes i butterdejsrederne lige før serveringen.

Spise med Mormor

Noget om Mad

VI BAGER GAMMELDAGS