Tarteletter med høns i asparges er for mange obligatorisk i løbet af juledagene.
Heldigvis kan vi købe udmærkede tarteletter i butikken, der sammen med en dåse asparges og en rest hønse- eller kyllingekød, nemt kan udgøre det for de lækre reder.
Der bliver 8 stk. af portionen.
Opskrift : Hanne Flensborg Thomsen
GALA POSTEJER
1 pk. frossen butterdejsreder
1 ds. asparges
en rest kogt hønse- eller kyllingekød
15 g margarine
3 spsk. mel
3 1/2 dl aspargesvand + fløde
salt
citronsaft
Butterdejsrederne bages efter anvisningen på pakningen.
Margarinen smeltes i en gryde, melet drysses i og der spædes med aspargesvand og fløde.
Hønsekødet skæres i små stykker og blandes i sammen med aspargessnitterne. Stuvningen smages til med salt og citronsaft og fyldes i butterdejsrederne lige før serveringen.
Spise med Mormor
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS