Appelsinmarengs, elsket gammelkendt dessert, bestående af appelsinis i halve appelsinskaller. Skallerne kan fyldes og sættes i fryseren til de skal anvendes.
Når skallerne skal serveres, tages de op af fryseren og isen dækkes med marengs, der bages i ovnen ved 250 - 275 grader. Skallerne sættes ind et øjeblik til marengsen er gylden eller under grill.
Opskrift : Yvonne Sensoli
APPELSINMARENGS
halve appelsinskaller uden kød
appelsinis
marengs
2 æggehvider
2 spsk. sukker + yderligere 2 spsk. sukker
Fyld halve appelsinskaller med appelsinis og stil dem i fryseren.
Pisk 2 æggehvider meget stive, tilsæt 2 spsk. sukker og pisk dem stive igen. Vend yderligere 2 spsk. sukker i. Dæk isen i appelsinskallerne med marengsmasse.
Sæt dem ind i en meget varm ovn (250 - 275 grader) og lad dem stå til marengsen er gylden. Eller sæt dem under grillen.
Spise med Mormor
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS