torsdag

SMÅ TARTELETTER MED AND OG RØDKÅL

Små tarteletter fås i specialbutikker.

Opskrift : Beagle Juel-Brockdorff

SMÅ TARTELETTER MED AND RØDKÅL

1 andebryst
salt
peber
ca. 12 små tarteletter

rødkål
bredbladet persille

Brun andebrystets skindside på en tør pande. Drys kødet med salt og peber og vend det sprøde skind opad.
Stil panden i ovnen ved 200 grader i 18-20 minutter.
Tåler panden ikke ovnvarme, lægges andebrystet i et ovnfad.

Lad kødet trække i 10 minutter, før det skæres i tynde skiver.

Hæld rødkålen til afdrypning i en sigte og kom lidt i hver tartelet. Læg et lille stykke and over og pynt med bredbladet persille.

Spise med Mormor

VI BAGER GAMMELDAGS

Noget om Mad