lørdag

ROSINMUFFINS

Rosinmuffins til et krus gløgg at varme sig på i julemåneden er nogle, der snart skal få ben at gå på.

Der bliver ca. 16 stk. af portionen.

ROSINMUFFINS

dej

150 g smør eller margarine
2 dl sukker
2 æg
1 1/2 dl rosiner
reven skal af 1/2 citron
250 g mel
2 tsk. bagepulver
1 1/2 dl mælk

Rør fedtstof og sukker godt og tilsæt de sammenpiskede æg. Tilsæt rosiner og citronskal.
Bland melet med bagepulveret og rør det i blandingen, skiftevis med mælken.

Fordel dejen i smurte, meldryssede linseforme eller papirforme. Fyld kun formene 3/4 og sæt dem på plade.

Bages i ovnen ved 225 grader i ca. 15 minutter.

Kagerne smager bedst lune.

Spise med Mormor

VI BAGER GAMMELDAGS

Noget om Mad