lørdag

BUTTERDEJSMÅNER MED INDBAGT ÆGGESALAT

En fantastisk ledsager til et varmt glas julegløgg, et glas vin eller andre drinks i december, er disse skønne butterdejsmåner med æggesalat.

Hurtige at fremstille er de, idet vi anvender færdigkøbt butterdej.

Opskrift : Beagle Juel-Brockdorff

BUTTERDEJSMÅNER MED INDBAGT ÆGGESALAT

4 hårdkogte æg
1 spsk. mayonnaise
salt
peber
1 lille bundt purløg
1/2 bakke klippet karse
3-4 plader optøet butterdej
sammenpisket æg til pensling

Mos de hårdkogte æg og rør mayonnaise i. Smag til med salt, peber, purløg og karse.

Rul butterdejen tyndt ud og udstik 4 runde plader, ca. 8 cm i diameter af hver plade. Pensl kanterne med æg og kom en teskefuld æggesalat på hver. Luk sammen og tryk kanterne med en gaffel.
Pensl med æg.

Bag de små halvmåner i ovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter.

Spise med Mormor

VI BAGER GAMMELDAGS

Noget om Mad