lørdag

APPELSINER MED MANDELCREME

Appelsiner med mandelcreme er noget af den mest julede dessert, der tænkes kan. Appelsiner, hvor frugtkødet er fjernet, deles i to dele og fyldes med en forrygende mandelcreme. Halvdelene lægges sammen og hver appelsin pyntes med smukke blade af marcipan.

Opskrift : Ellis Tardini

APPELSINER MED MANDELCREME

6 appelsiner
1/2 dl curacao
1 dl creme fraiche 
1 1/2 dl sukker
125 g mandler

50 g marcipanmasse

Skær et låg af appelsinerne og fjern appelsinkødet med en teske uden at ødelægge skallen.

Pres saften af lidt af frugtkødet, der skal være mindst 4 spsk. Rør creme fraiche med curacao og appelsinsaften. Pisk sukkeret i og tilsæt de smuttede, hakkede mandler.
Fyld cremen i appelsinskallerne.

Rul marcipanmassen tyndt ud og skær små trekantede blade af den. Læg tre blade på hvert låg, der forsigtigt lægges over appelsinerne.

Desserten sættes koldt til den skal serveres.

Spise med Mormor

Noget om Mad

VI BAGER GAMMELDAGS