fredag

KARRYSILD

En vidunderlig salat, karrysalat bestående af, sildefileter i tern, kapers, æbler, løg, syltede agurker og en karrysauce, er en hitter på julefrokostbordet.

Opskrift : Hanne Bloch

KARRYSILD

300 g mayonnaise
1 - 1 1/2 dl creme fraiche
ca. 1 spsk. karry
2 - 3 tsk. sennep
4 marinerede sildefileter
2 spsk. kapers
1 løg
2 æbler
1 - 2 syltede agurker

hårdkogte æg
karse

Rør mayonnaise og creme fraiche sammen. Smag til med karry, sennp, salt og peber.
Skær sildefileterne i små terninger og bland dem i sammen med hakkede kapers og finthakkede løg.
Skræl æblerne og skær dem i terninger. Skær de syltede agurker i små terninger. Bland æbler og agurk i.

Servér karrysilden i en pæn skål og pynt med kvarter af hårdkogte æg og karse.

Spise med Mormor

VI BAGER GAMMELDAGS

Noget om Mad