mandag

CHOKOLADETOPPE MED CORNFLAKES

Chokoladetoppe med cornflakes er for børn og det nemme ved disse lækre toppe med nødder, mandler, rosiner og cornflakes er, at de kan fryses. Det betaler sig at lave en ordentlig portion til fryseren. Så er der nok at tage af i julen.

Toppene kan opbevares tildækket i køleskabet i ca. 3 døgn og de kan fryses

Der bliver ca. 25 stk. af portionen.

Opskrift : Karolines køkken

CHOKOLADETOPPE MED CORNFLAKES

25 g smør
50 g grofthakkede hasselnødkerner
50 g smuttede, grofthakkede mandler
200 g mælkechokolade
50 g rosiner
25 g letknuste cornflakes

Smelt smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at brune. Svits nødder og mandler i ca. 2 minutter. Bræk chokoladen i mindre stykker og kom dem i panden. Lad chokoladen smelte ved svag varme og under omrøring i ca. 1 minut. Tag panden af varmen og vend rosiner og cornflakes i. Sæt med 2 små skeer 25 chokoladetoppe på en bakke eller en bageplade med bagepapir.

Stil chokoladetoppene tildækket i køleskabet i mindst 1 time eller til de er kolde og faste.

Spise med Mormor

Noget om Mad

VI BAGER GAMMELDAGS