fredag

JULESCONES MED VANILIE OG CHOKOLADE

Scones er jo generelt hurtige at lave, idet de ikke skal hæve, før de kommer i ovnen. De små lækre julescones serveres lune og friskbagte med koldt smør på. Dejlige på alle tider af dagen i julemåneden.

Opskrift : Dr. Oetker  Der bliver 12 stk. af portionen.

JULESCONES MED VANILIE OG CHOKOLADE

5 dl hvedemel
2 spsk. sukker
1 spsk. vaniliesukker
1 spsk. brunt bagepulver
75 g smør
1 æg str. M/L
1 dl kærnemælk
50 g mørk chokolade, hakket

Sæt ovnen på 220 grader og begynd på dejen. Her blandes hvedemel, vanilie og bagepulver. Smuldr smørret i melet og saml dejen med æg og kærnemælk. Rul dejen ud, så den har en tykkelse på 1 1/2 - 2 cm. Udstik 12 små scones med et glas og læg dem på en smurt bageplade (bagepapir).

Kagerne bages i en forvarmet ovn, midt i ovnen, ved 220 grader i 8-10 minutter.

Servér de små, lækre julescones lune med koldt smør til en god kop kaffe eller te.

Spise med Mormor

VI BAGER GAMMELDAGS

Noget om Mad