torsdag

COCKTAIL DI GAMBERI

En lidt anderledes rejecocktail er denne italienske cocktail di Gamberi med cognac og appelsin. Yndig som forret Nytårsaften, hvor glassene godt kan laves til nogle timer før og sættes koldt til der skal serveres.

Såvel frosne som rejer i æske kan anvendes i stedet for selv at koge dem. Der er jo arbejde nok endda.

Iøvrigt er disse rejecocktails med appelsin og cognac velegnet til at servere i julemåneden som forret.

Opskriften er beregnet til 4 personer

COCKTAIL DI GAMBERI

400 - 500 g nykogte rejer
150 g mayonnaise
tomatketchup
cognac
salt2 appelsiner
finthakket persille
1 appelsin ekstra til pynt

Rejerne pilles, blandes i mayonnaisen, der skal være smagt godt til med tomatketchup, cognac og salt. 1/2 pillet appelsin til hver anretning, skæres i småstykker og appelsinstykkerne lægges i bunden af portionsglas. Herover rejemayonnaisen, der er pyntet med finthakket persille, måske en ekstra top mayonnaise og på glassets kant kan hænges en snoet appelsinskive.

Spise med Mormor

VI BAGER GAMMELDAGS

Noget om Mad