onsdag

Gratinerede østers a la Rockefeller

På årets sidste aften er østers perfekt, som her østers a la Rochefeller.

Opskriften er til 4 personer og fra Irma

GRATINEREDE ØSTERS A LA ROCKEFELLER

24 østers
1 lille skalotteløg
smør
1 1/4 dl piskefløde
1 spsk. Berger Pastis eller Pernod
en god håndfuld spinatblade
2 dl revet gtottelagret gruyere

Ovnen sættes på 225 grader. Østers åbnes og væden hældes fra. Løget hakkes fint og sbitses på panden i lidt smør. Fløde og pasis tilsættes og det hele simrer 3-5 minutter. Spinaten kommes i. Den skal lige nå at falde sammen.
Fyldes kommes i skallerne og der kommes revet ost over. Gratineres i ovnen til osten er smeltet og let gylden.

Gratinerede østers a la Rockefeller serveres med gaffel.

Kilde : Irma

GODT NYTÅT

Spise med Mormor