torsdag

FENNIKEL-VALNØDDESALAT

Julemad er sulemad og så gør det godt med lidt grøn salat iblandt alt den fede julemad, som vi jo så nødig vil undvære.
Hertil er salater velegnet at sætte på bordet.

Prøv f.eks. denne fennikel-valnøddesalat. Den er ikke neutral i smagen, men går fint til mange ting med sin spændende smag af kongen af Danmark.

FENNIKEL-VALNØDDESALAT

1-2 fennikelknolde
3 spsk. hakkede valnøddekerner
1 spsk. velkrydret olie-eddike-marinade
1-2 spsk. mayonnaise
salt
friskkværnet peber

Fennikel vaskes, halveres og skæres i tynde skiver. Blandes med grofthakkede valnøddekerner.

Marinaden og mayonnaisen piskes sammen. Fennikel og valnødder blandes heri. Smages til med salt og friskkværnet peber.

Spise med Mormor

Noget om Mad

VI BAGER GAMMELDAGS