søndag

Julekalkunruller

Julekalkunruller, med sennep og parmaskinke, serveres med en god skål salat til og så er julekalkunruller til den magre side, men stadig superdejlig til decemberhygge med familie og gode venner førend det for alvor går løs i juledagene.


Opskriften er til 3-4 personer.

JULEKALKUNRULLER

9-12 tynde skiver kalkunbryst á 50-60 g
3 spsk. fra sk sennep
ca. 100 g parmaskinke i meget tynde skiver
frisk timian
peber
tandstikkere
smør til stegning
1 1/2-2 dl hvidvin
50 g smør

Kødskiverne trykkes flade og smøres med et tyndt lag sennep. Krydr med timian og peber og læg et stykke skinke ovenpå. Skiverne rulles sammen og lukkes med tandstikkere. Rullerne brunes i det brusende smør, vinen hældes over og  kødet snurrer mørt under låg, 10-15 minutter. Tag rullerne op, rør resten af senneppen i og pisk skyen jævn med små stykker koldt smør.

Servér julekalkunruller med en skål grøn salat til og et godt glas kold hvidvin.

Spise og Rejse