lørdag

EVENTYRFLÆSK

Æbleflæsk hører som bekendt med til et godt, gammeldags julefrokostbord. Et rigtig godt supplement kunne være denne dejlige eventyrflæsk med stegt, paneret flæsk med bløde løg og flødestuvede champignons.

Retten er også glimrende på weekendens frokostbord.

Opskrift : Eksport Slagterierne

EVENTYRFLÆSK

1/2 kg stribet flæsk
1 æg
rasp
salt
50 g smør
250 g champignoner
1 spsk. smør
2 spsk. mel
1/2 - 1 dl fløde
2 løg

Flæsket skæres i skiver, bankes let, paneres og steges. De udskårne champignoner svitses i smør og jævnes med en mel-flødejævning, så det bliver som en ret tyk stuvning.
Løgene skæres i skiver og brunes.

Servér eventyrflæsk med en skefuld champignonstuvning på hver skive flæsk og fordel de brunede løg over skiverne.

Spise med mormor

Noget om Mad

VI BAGER GAMMELDAGS