tirsdag

Petitfours med marcipan

Petitfours til julens sammenkomster. Disse skønne kager er perfekte.

Der bliver ca. 50 stk. af portionen

PETITFOURS MED MARCIPAN

dej
3 store æg
100 g sukker
70 g mel
1/2 tsk. bagepulver
1/2 tsk. kanel
30 g kakaopulver

fyld
250 g abrikosmarmelade
ca. 400 g marcipan

mørk og hvid overtrækschokolade

Pisk æg og sukker hvidt og tykt, sigt ingredienserne i og vend det hele i med et piskeris. Dejen hældes i en bradepande (20 x 30 cm), der er foret med bagepapir og smurt og bages ved 175 grader i 15-18 minutter.
Flæk kagen, når den er kold. Varm marmeladen og smør den gennem en sigte. Smør marmelade på hvert dejstykke. Når marmeladen er tør, lægges bundene sammen omkring marcipan, der er udrullet mellem to stykker film. Pak kagen ind i film og lad den hvile i køleskabet et par timer.
Udstik kagen eller skær den ud i små mundrette stykker, dyppes i smeltet chokolade. Pynt med kandiseret frugt, mokkabønner, nøddekerner og chokolade.

Noget om Mad