fredag

RØD- OG HVIDKÅLSSALAT MED TYTTEBÆR

Til den megen fede julemad er en skål frisk salat på bordet med til at lette det hele lidt. - Og så smager det jo godt med en god salat, serveret til julemaden.

Her en både smuk og velsmagende rød- og hvidkålssalat med en skøn tyttebærdressing.

Opskriften er til 4 personer

Kilde : Karoline

RØD- OG HVIDKÅLSSALAT MED TYTTEBÆR

400 g fintsnittet rødkål
400 g fintsnittet hvidkål

dressing

3 dl creme fraiche 9 %
4 spsk. tyttebærsyltetøj

Til dressingen røres creme fraichen sammen med tyttebærsyltetøjet.

I en salatskål lægges fintsnittet rød- og hvidkål lagvis og tyttebærdressingen hældes over. Dressingen kan også serveres særskilt i en skål ved siden af.

Spise med Mormor

Noget om Mad

VI BAGER GAMMELDAGS