Intet julefrokostbord uden æbleflæsk. Gammeldags æbleflæsk kan få julelysene frem i manges øjne og skulle æbleflæsken ha' et lille twist, gør det den bestemt spændende.
Æbleflæsk med parmaskinke og lakridspulver er sammen med et godt rugbrød med til at få lys i vore øjne ved julens frokostbord.
Kilde : Schulstad
ÆBLEFLÆSK MED LAKRIDSPULVER
200 g parmaskinke
1 spsk. smør
2 store æbler
2 løg
1/2 tsk. lakridspulver
salt
peber
Steg skinken sprød i smør på en pande og stil det til side. Skær løgene i ringe i steg dem i nogle minutter på samme pande. Fjern kernehuset fra æblerne og skræl æblerne, der skæres i både. Kom dem på panden sammen med løgene og lad dem simre 5-7 minutter til de er møre. Smag til med salt og peber. Drys med lakridspulver.
Kom det i et fad og læg skinken på.
Servér æbleflæsk med lakridspulver med godt rugbrød til.
Spise med Mormor
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS