Lækker hønsesalat i ny version vil pynte på julens frokostbord og serveret på et godt brød er denne dejlige hønsesalat med granatæble slet ikke til at overse.
- Og det er ikke spor nødvendigt at koge hverken en høne eller en kylling, - et par stykker kyllingebryst kan gøre det.
Opskrift : Schulstad
HØNSESALAT MED GRANATÆBLE
2 stk. kogt kyllingebryst
1 granatæble
1 håndfuld pinjekerner
3 spsk. cremefraiche 18 %
1 spsk. mayonnaise
1 knsp. paprika
salt
peber
Rør cremefraiche med mayonnaise og paprika. Smag til med salt og peber. Rist pinjekerner på en tør pande. Skær granatæblet midt over og tag kernerne ud. Riv det afkølede kyllingebryst i mindre stykker og vend i cremefraiche blandingen sammen med granat- og pinjekerner (gem lidt til pynt).
Spise med Mormor
Noget om mad
VI BAGER GAMMELDAGS