Superlækker fudge med hvid chokolade og ingefær er ganske uimodståelig og en sikker vinder på julens godtebord.
Der anvendes kondenseret mælk til godbidden.
FUDGE MED HVID CHOKOLADE OG INGEFÆR
1 ds. Nestlé sødet kondenseret mælk
1 1/2 dl sødmælk
450 g lys rørsukker
115 g smør
160 g hvid chokolade
5o g kandiseret eller frisk ingefær
Hæld kondenseret mælk, sødmælk, rørsukker og smør i en stor pande. Kog op og hold det boblende 10-15 minutter under rolig omrøring. Hæld massen i en skål, gerne i en køkkenmaskine. Pisk 10 minutter til blandingen til massen begynder at sætte sig. Hak den hvide chokolade groft og ingefæren meget fint. Vend de to ting i fudgeblandingen.
Beklæd en form ca. 20 x 20 cm med bagepapir. Hæld blandingen i formen. Lad den stå i køleskab til afkøling. Skær den i firkantede stykker af passende størrelse, når den er kold og fast.
Spise med Mormor
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS