tirsdag

FUDGE MED HVID CHOKOLADE

Superlækker fudge med hvid chokolade og ingefær er ganske uimodståelig og en sikker vinder på julens godtebord.

Der anvendes kondenseret mælk til godbidden.

FUDGE MED HVID CHOKOLADE OG INGEFÆR

1 ds. Nestlé sødet kondenseret mælk
1 1/2 dl sødmælk
450 g lys rørsukker
115 g smør
160 g hvid chokolade
5o g kandiseret eller frisk ingefær

Hæld kondenseret mælk, sødmælk, rørsukker og smør i en stor pande. Kog op og hold det boblende 10-15 minutter under rolig omrøring. Hæld massen i en skål, gerne i en køkkenmaskine. Pisk 10 minutter til blandingen til massen begynder at sætte sig. Hak den hvide chokolade groft og ingefæren meget fint. Vend de to ting i fudgeblandingen.

Beklæd en form ca. 20 x 20 cm med bagepapir. Hæld blandingen i formen. Lad den stå i køleskab til afkøling. Skær den i firkantede stykker af passende størrelse, når den er kold og fast.

Spise med Mormor

Noget om Mad

VI BAGER GAMMELDAGS