Chokoladetoppe med cornflakes er for børn og det nemme ved disse lækre toppe med nødder, mandler, rosiner og cornflakes er, at de kan fryses. Det betaler sig at lave en ordentlig portion til fryseren. Så er der nok at tage af i julen.
Toppene kan opbevares tildækket i køleskabet i ca. 3 døgn og de kan fryses
Der bliver ca. 25 stk. af portionen.
Opskrift : Karolines køkken
CHOKOLADETOPPE MED CORNFLAKES
25 g smør
50 g grofthakkede hasselnødkerner
50 g smuttede, grofthakkede mandler
200 g mælkechokolade
50 g rosiner
25 g letknuste cornflakes
Smelt smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at brune. Svits nødder og mandler i ca. 2 minutter. Bræk chokoladen i mindre stykker og kom dem i panden. Lad chokoladen smelte ved svag varme og under omrøring i ca. 1 minut. Tag panden af varmen og vend rosiner og cornflakes i. Sæt med 2 små skeer 25 chokoladetoppe på en bakke eller en bageplade med bagepapir.
Stil chokoladetoppene tildækket i køleskabet i mindst 1 time eller til de er kolde og faste.
Spise med Mormor
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS