Nytårstorsk, - traditionel med sennepssauce eller et spændende alternativ til den gode gamle kogte torsk ?
I denne dejlige alternative nytårstorsk, er torsken serveret med jomfruhummer, vindampede rodfrugter, små kartofler og grønne asparges.
Opskrift : Samvirke
Opskriften er beregnet til 4 personer
NYTÅRSTORSK MED JOMFUHUMMER
4 stk. torskefilet a ca. 150 g
8 jomfruhummere
400 g blandede rodfrugter (f.eks gulerod, selleri, pastinak)
3 dl sød Martini eller dessertvin
saft af 1 lime
4 forårsløg
Skræl rodfrugterne og skær dem i tern. Damp dem i Martini eller dessertvin med salt og peber under låg til de er næsten møre.
Læg torsk og jomfruhummer i gryden og damp dem i 3 minutter. Smag til med lime.
Servér nytårstorsk med jomfruhummer, drysset med fintsnittet forårsløg, små kartofler og grønne asparges.
Spise med Mormor
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS