Andelever-postej med rå æblesalat og drys af friske rosmarinnåle, ristet sprøde i lidt olie, er en skøn gæst på julefrokostbordet. For at andelever-postej med rå æblesalat tager sig ud fra sin allerbedste side, vil vi glasere postejerne.
- Se, det er rigtige julepostejer til julens elskede frokostborde
ANDELEVER-POSTEJ
350 g berberi- eller anden lever
1 1/2 dl piskefløde
1 spsk. mel
2 æg størrelse M
timian
salvie
evt. fransk estragon
salt
peber
sky
1 1/2 spsk. andebouillonpasta, opløst i kogende vand
1/2 liter kogende vand
4 blade husblus
Blend andeleveren med fløde, mel og æg og smag til med krydderierne. Fyld smurte kokotter op med farsen og bag postejerne i vandbad ca. 25 minutter ved 160 grader. Afkøl postejerne før de vendes ud på en rist.
Si andebouillonen for fedt gennem et dobbelt lag køkkenrulle.
Smelt udblødt husblas i bouillonen og glasér postejerne. Lad resten af bouillonen stivne, hak den og drys den over postejerne.
Servér andelever-postej med rå æblesalat, drysset med friske rosmarinnåle, ristet sprøde i lidt olie på julefrokostbordet.
Spise og Rejse