Små, dejlige oste-petit fours, der vil pynte såvel på julefrokostbordet, samt gøre sig til nytår med et glas koldt hvidvin til.
Opskrift : Ellen Holme
OSTE-PETIT FOURS
1 grøn alpeost
1 dl kaffefløde
1 trekant camenbert
3 flødeoste
1 lille dåse ananas
gul og rød frugtfarve
1 flüte
smør
kandiserede violer
guldstøv
8 blå druer
Alpeosten gnides gennem en sigte og irøres lidt fløde. Camenbertosten gnides gennem sigte og røres i en flødeost evt. med lidt fløde. Lidt gul frugtfarve kan tilsættes.
1 flødeost piskes med 1/2 dl ananassaft og farves svagt lyserød. Den sidste flødeost piskes med lidt fløde. Af smurte flütesskiver udstikkes små runde kager, der sættes i hvert sit bagepapir.
De fire osteblandinger sprøjtes ud på kagerne og pyntes med druer, småbitte ananasstykker, kandiserede violer og guldstøv.
Spise med Mormor
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS