fredag

OSTE-PETIT FOURS

Små, dejlige oste-petit fours, der vil pynte såvel på julefrokostbordet, samt gøre sig til nytår med et glas koldt hvidvin til.

Opskrift : Ellen Holme

OSTE-PETIT FOURS

1 grøn alpeost
1 dl kaffefløde
1 trekant camenbert
3 flødeoste
1 lille dåse ananas
gul og rød frugtfarve
1 flüte
smør
kandiserede violer
guldstøv
8 blå druer

Alpeosten gnides gennem en sigte og irøres lidt fløde. Camenbertosten gnides gennem sigte og røres i en flødeost evt. med lidt fløde. Lidt gul frugtfarve kan tilsættes.
1 flødeost piskes med 1/2 dl ananassaft  og farves svagt lyserød. Den sidste flødeost piskes med lidt fløde. Af smurte flütesskiver udstikkes små runde kager, der sættes i hvert sit bagepapir.
De fire osteblandinger sprøjtes ud på kagerne og pyntes med druer, småbitte ananasstykker, kandiserede violer og guldstøv.

Spise med Mormor

Noget om Mad

VI BAGER GAMMELDAGS