søndag

RØRÆG MED TRØFLER

Røræg med trøfler i julen eller tiden omkring jul og nytår, hvor alting gerne skal være, om ikke perfekt, så næsten. Gæsterne vil elske disse fine røræg med trøfler.

- Og vælg endelig ikke den dyreste trøffel, resultatet bliver ikke bedre af det.

RØRÆG MED TRØFLER

1 lille trøffel
smør til bruning
salt
peber

6 æg

Vask og skræl trøflen og skær den i tynde skiver. Brun disse skiver let i smør og krydr med salt og peber. Afkøl trøflerne og bland dem med de sammenpiskede æg.

Hæld æggemassen i en gryde med smør over rask ild. Rør godt omkring, så der ikke dannes tykke flager. De skal presses ud med en gaffel.

Nyd røræg med trøfler til et ristet snitte franskbrød.

Spise med Mormor

Noget om Mad

VI BAGER GAMMELDAGS