Rød torskerognssalat, Torskerogn rørt op med småhakket asie og syltet rødbede og pyntet på friske grønne salatblade, ser godt ud på julens frokostborde.
Frisk, hjemmekogt torskerogn skal det altså være og det er jo jul, ikke ? Og på den tid af året er torsken fyldt med rogn.
Smuk og velsmagende salat, der smager fantastisk på en snitte ristet brød.
Opskrift : Den Hvide Frokostbog
RØD TORSKEROGNSSALAT
250-300 g frisk torskerogn
vand
salt
persille
syltet rødbede, finthakket
syltet asie, finthakket
rødbedeeddike
sukker
salatblade
Torskerognen koges i vand med salt og persille efter størrelse. Afkøles og pilles ud af hinderne. Gnides gennem en sigte.
Mosen røres op med lidt rødbedeeddike, evt. sukker og blandes med småhakket syltet rødbede og asie.
Anret salaten smukt på salatblade og byd en ristet brødsnitte til.
Spise med Mormor
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS