Dejlige valnøddesmåkager til julebagningen. Der er brugt fuldkornshvedemel og hørfrø, så der er tænkt på sundheden til dem de, der tænker sundt, - også i julen.
Kagerne bliver også gode med mandler og hasselnødder.
Kilde : Det helbredende køkken
VALNØDDESMÅKAGER
250 g hakkede valnøddder, mandler eller hasselnødder
75 g fuldkornshvedemel
2 spsk. hørfrø (knuses)
1/2 dl hakkede rosiner
dadler eller tørrede tranebær
3/4 dl ahornsirup
1 tsk. vaniljesukker
Bland alle ingredienserne i en skål og rør dem godt sammen. Tril små kugler og sæt dem på bagepapir på en bageplade. Tryk dem flade med en gaffel.
Bages i ovnen ved 175 grader til de er gyldne, 15-20 minutter.
Tag kagerne af pladen og afkøl dem.
Spise Med Mormor
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS