søndag

HAVREGRYNSKUGLER - DE NEMME

Mange er gjort bekendt med havregrynskugler, i et tidligt stadie af konfektstudiet. Til alle tider har børn fået lov at være med i køkkenet, når der skulle rulle havregrynskugler.

Her er en meget hurtig og nem udgave, hvor kuglerne er rullet i henholdsvis kokosmel og flormelis.

Der bliver ca. 35 stk. af portionen.

Opskrift : Karolines Køkken

HAVREGRYNSKUGLER - DE NEMME

175 g havregryn
100 g flormelis
4 spsk. kakao
100 g blødt smør (halvdelen af smørret kan erstattes med æble- eller abrikosmarmelade)

pynt

kokosmel
flormelis

De tørre ingredienser blandes sammen i en skål og heri fordeles det bløde smør. Rør massen til den er sammenhængende. Tril små kugler og rul dem i den valgte pynt.

Kuglerne sættes tildækket i køleskabet i mindst 2 timer. Her kan de opbevares i ca. 4 døgn.

Spise med Mormor

Noget om  Mad

VI BAGER GAMMELDAGS