Dejlige Nutellatrøfler til børnene (og naturligvis også de voksne) i julen. Trøflerne kan trilles i hasselnøddeflager efter opskriften eller i krymmel.
Hurtige at lave og nemme at opbevare tildækket i køleskabet, hvor de kan holde sig i ca. 1 uge.
Der bliver ca. 20 kugler af portionen.
Opskrift : Marianne Odgaard
NUTELLATRØFLER
125 g flødechokolade
25 g smør
2 spsk. kaffefløde
2 spsk. Nutella
75 g hasselnøddeflager
Flødechokolade og smør smeltes i fløden over vandbad. Tilsæt Nutella. Hæld massen i en skål og lad den stivne. Rist hasselnøddeflagerne gyldne på en tør pande. Rul ca. 20 kugler af trøffelmassen og tril dem i de afkølede hasselnøddeflager eller i krymmel.
Sæt trøflerne, tildækket i køleskabet.
Spise med Mormor
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS