søndag

KARDINAL-PUNCH

Kardinal-punch til december komsammen, her med appelsiner og ananas, kan også tilberedes med andre frugter. Gerne friske, men også henkogte eller frosne kan bruges.

Punchen er lavet på halvtør hvidvin og rød bourgogne. Portionen rækker til 8 personer.

Kilde : Ellis Tardini 1972

KARDINAL-PUNCH

3 appelsiner
reven skal af 1 appelsin
2 skiver ananas
1 knsp. kanel
2 spsk. sukker
1 flaske halvtør hvidvin
1 flaske rød bourgogne

frugt til pynt

Stil vinen i køleskabet. Vask appelsinerne, skræl dem og skær dem i tynde skiver, der lægges i en punchebowle.
Skær ananas'en i mindre stykker og læg dem i bowlen sammen med den revne appelsinskal, kanel, nelliker, sukker og halvdelen af hvidvinen.
Dæ bowlen til og lad det trække i køleskabet i et døgn.

Spise med Mormor

Noget om Mad

VI BAGER GAMMELDAGS