lørdag

Kyllingesalat med æbler,vindruer og ristede cashewnødder

En dejlig mættende salat til julens frokostborde.

Opskriften er til 6 personer

KYLLINGESALAT MED ÆBLER,VINDRUER OG RISTEDE CASHEWNØDDER

1 stegt kylling
80 g rucula-salat
500 g grønne druer
2 røde æbler, udkernede, skåret i tynde skiver
saft af 1/2 citron
100 g usaltede cashewnødder, ristet gyldne på en tør pande
1 dl syrnet fløde 9 %
2 spsk. mælk
1 tsk. karry
salt
peber

Fjern skindet fra kyllingen og skær kødet fra. Skyl rucolasalaten og fjern de lange stilke. Dryp æbleskiverne med lidt citronsaft for at bevare farven. Vend kyllingekødet sammen med rucola, vindruer, æbler og nødder.
Rør en dressing af syrnet fløde, mælk og karry. Smag til med salt og peber og hæld dressingen over salaten.

Servér kyllingesalat med æbler, vindruer og ristede cashewnødder sammen med tynde snitter af ristet brød.

Noget om Mad