mandag

Kapers- og Olivenpickles

Spændende, snacks til en december værtindegave. Pickles er også godt som tilbehør til pateér og afskåret koldt kød.

Der bliver 1 liter af denne mængde.

KAPERS- OG OLIVENPICKLES

1 glas store kapers (frugt med stilke) ca. 200 g
150 g sorte oliven med sten
150 g grønne oliven med sten
4 - 5 fed hvidløg, pillede, skåret i tykke skiver
4 - 5 laurbærblade
1 - 2 friske røde chilipeber eller 4 - 6 tørrede, flækkede
2 spsk. tørrede fennikelfrø
1 spsk. tørrede rosmarinnåle
1/2 liter jomfru olivenolie

Hæld væden fra capers og oliven. Skyl dem og lad dem dryppe af. Bland alle ingredienserne sammen med krydderierne i et smukt glas. Hæld olien over så den dækker. Luk glasset og stil det køligt (ikke i køleskab).
Lad pickles trække i 2 uger, så er de klar til at spise.

Noget om Mad