Julemuffins med fyld af julens krydderier glæder både børn og voksne. De smager herligt af jul.
Der bliver 12 stk. af portionen.
JULEMUFFINS
180 g sukker
4 store æg
150 g blødt smør
225 g hvedemel
4 tsk. bagepulver
1 1/2 tsk. kanel
1 tsk. ingefær
1 tsk. kardemomme
reven skal af 2 citroner
glasur
flormelis
lidt kogt vand
Pisk sukker og æg til en tyk, hvid æggesnaps. Smelt smørret ved svag varme og lad det afkøle. Bland melet med bagepulver og krydderierne og sigt det i æggemassen, skiftevis med det afkølede smør. Tilsæt reven citronskal.
Pensl 12 muffinsforme med smeltet smør og hæld dejen i formene.
Bages dem i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 20 minutter. Afkøles på bagerist og pyntes med glasur.
Spise med Mormor