Små svenske julekrebinetter, krydret med allehånde er dejlige med rødkål eller rødkålssalat eller med flødeskum, smagt til med tyttebær. Der spises brød til retten.
Opskrift : Karoline
SMÅ SVENSKE JULEKREBINETTER
400 g hakket kalvekød eller oksekød
1 tsk. groft salt
3 æggeblommer
2 dl piskefløde
stødt allehånde efter smag
smør eller margarine til stegning
Det hakkede kød røres med salt i ca. 1 minut. Herefter røres æggeblommer, fløde og allehånde i farsen. Form kødet til 16 små krebinetter. Lad fedtstoffet bruse af og steg krebinetterne ca. 3 minutter på hver side til de er gennemstegte.
De små julekrebinetter smager dejligt med rødkål eller rødkålssalat til. Eller f.eks med flødeskum, der er smagt til med tyttebær.
Servér godt rugbrød til.
Spise Med Mormor
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS