onsdag

BLÅBÆRSNAPS TIL JULEN

Allerede nu kan vi begynde at planlægge, hvad vi ønsker på årets julebord. Snaps hører sig jo til et veldækket julefrokostbord.

Vi laver den selv af skønne blåbær til en smuk dyb rød/blå brændevin, der smager fantastisk.

Blåbærsnaps er også en meget velegnet vært- eller værtindegave i julemåneden.
Lav evt. et større parti m.h.p. at fylde mindre gaveflasker.

BLÅBÆRSNAPS

3 dl blåbær
37 cl neutral snaps

Læg blåbærrene i en flaske og dæk dem med snaps, så det lige dækker bærrene. Lad det stå og trække 3 uger eller yderligere et par måneder.

Si det hele gennem et filter og kom filtreringen på en smuk flaske, smag til og spæd med mere snaps til smagen er som man kan lide den og ikke for stærk. Kassér de frasiede bær.

Spise med Mormor

VI BAGER GAMMELDAGS

Noget om Mad