Disse skønne chokolade-lakridskarameller med mandler, pynter flot i julens godteskåle. Pak dem evt. ind i noget flot cellofanpapir. Husk at opbevare dem i en tætlukket beholder i køleskabet.
Kilde : Dr. Oetker
CHOKOLADE-LAKRIDS FUDGE
100 g mørk chokolade
225 g sukker
1 dl piskefløde
50 g smør
25 g honning
1/2 - 1 tsk. lakridspulver
50 g mandelsplitter
Kom mandelsplitter,chokolade, sukker, fløde, smør og honning i en gryde og bring det i kog under omrøring.
Lad blandingen koge ved svag varme i 20 - 25 minutter under jævnlig omrøring, så den ikke brænder på. Lad blandingen koge til konsistensen bliver som karamel og tilsæt lakridspulver og mandelsplitter.
Den varme karamelblanding kommes i en form, penslet med olie,12 x 18 cm. Sættes i køleskabet til den er helt kold. Fudgen vendes ud på et skærebræt og skæres ud i tern.
Spise med Mormor
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS