søndag

Ricottafritters med kanelsukker

Ricottafritters med kanelsukker er en rigtig decemberlækkerbisken i en tid, hvor klejner og andre fritterede lækkerier står på programmet.

Ricottefritters er virkelig gode til julegløggen.

Opskriften er til 6 personer og fra Irma

RICOTTAFRITTERS MED KANELSUKKER

3 æg
1 spsk. vaniliesukker
2 dl mel
2 tsk. bagepulver
1 bæger ricottaost
1 tsk. revet citronskal
vindruekerneolie

kanelsukker

Æg og vaniliesukker piskes sammen. Hvedemel og bagepulver piskes i. Ricotta og og citronskal røres i.
Dejen sættes koldt i 1/2 time. Varm en gryde med olie op. Olien skal stå mindst 10 cm op. Små klatter dej kommes i den varme olie og bages.
Tag de små ricottafritters op efterhånden som de bliver færdige og lad dem ligge på fedtsugende køkkenrulle.

Servér ricottafritters med kanelsukker, evt. til et glas gløgg.

Kilde : Irma

Spise og Rejse