På årets sidste aften er østers perfekt, som her østers a la Rochefeller.
Opskriften er til 4 personer og fra Irma
GRATINEREDE ØSTERS A LA ROCKEFELLER
24 østers
1 lille skalotteløg
smør
1 1/4 dl piskefløde
1 spsk. Berger Pastis eller Pernod
en god håndfuld spinatblade
2 dl revet gtottelagret gruyere
Ovnen sættes på 225 grader. Østers åbnes og væden hældes fra. Løget hakkes fint og sbitses på panden i lidt smør. Fløde og pasis tilsættes og det hele simrer 3-5 minutter. Spinaten kommes i. Den skal lige nå at falde sammen.
Fyldes kommes i skallerne og der kommes revet ost over. Gratineres i ovnen til osten er smeltet og let gylden.
Gratinerede østers a la Rockefeller serveres med gaffel.
Kilde : Irma
GODT NYTÅT
Spise med Mormor