mandag

Risalamande med appelsin og chokolade

Risalamande med appelsin og chokolade er et supplement til den traditionelle risalamande med kirsebærsauce. Risalamande med appelsin og chokolade er en frisk dessert p.g.a. appelsinstykkerne.

Opskriften er fra Irma og rækker til 6-8 personer.

RISALAMANDE MED APPELSIN OG CHOKOLADE

3/4 dl grødris
1/2 liter mælk
en knivspids salt
2 tsk. vaniliesukker
2 appelsiner, pillet og skåret i tern
100 g mandelflager
4 dl piskefløde, pisket til skum
100 g mørk chokolade, hakket

Risengrøden koges, tilsættes vaniliesukker og afkøles helt. Appelsinerne skæres i små tern uden hinderne. Vend stykkerne i grøden sammen med mandelflagerne. Tilsidst vendes flødeskummet i og halvdelen af chokoladen tilsættes.

Servér risalamande med appelsin og chokolade, overdrysset med resten af chokoladen.

Kilde : Irma

Spise med Mormor