Møllergårdens peberkager er en efterhånden noget bedaget opskrift. Det er dejlige julesmåkager med en god krydret smag og så er de hurtige at lave.
MØLLERGÅRDENS PEBERKAGER
3/4 dl sirup
100 g lysr puddersukker
110 g smør eller mgr.
3 tsk. kanel
1/2 tsk. ingefær
1 tsk. nelliker
2 strøgne tsk. natron
ca. 275-300 g hvedemel
Sirup, puddersukker, mgr. og krydderier smeltes i en tykbundet gryde. Når denne masse er svagt lunken, røres melet, iblandet natron i. Men kom det i lidt efter lidt, da det er forskelligt, hvor meget sirupsmassen kan slauge. Tilsidst æltes dejen godt igennem, trilles til tykke pølser, der lægges koldt. Skæres i skiver og bager ved svag varme 220 grader i 4-5 minutter.
Møllergårdens peberkager nydes til en glad kop decemberkaffe og så er de selvfølgelig at finde på julens kagefade.
Spise med Mormor