Gammeldags havregrynskugler med kokosmel, som mange af os husker fra barndommen. Hurtige, nemme og billige konfektstykker, som ikke mindst børnene vil elske at være med til at lave. Havregrynskuglerne skal opbevares pakket ind eller i tætlukket dåse i køleskabet.
Der bliver 40-45 stk. af portionen.
GAMMELDAGS HAVREGRYNSKUGLER MED KOKOSMEL
125 g smør
100 g havregryn (3 dl)
35 g kokosmel (1dl)
75 g flormelis (1 1/2 dl)
3 spsk. kakao
1 tsk. vaniliesukker
2 spsk. rosiner
25 g nøddekerner
1 spsk. kaffe
Drys
kokosmel
chokoladekrymmel
Hak smørret i havregrynene med en kniv. Tilsæt kokosmel,flormelis,kakao,vaniliesukker og rosiner. Hak nødderne fint og bland dem i. Tilsæt kaffe og ælt dejen sammen. Form dejen til kugler og rul dem i chokoladekrymmel eller kokosmel.
Gammeldags havregrynskugler skal opbevares køligt.
Spise med Mormor