En dejlig salat til julens frokostborde er julesalat fra Jens Kammers Hus. Den har godt af at stå en times tid i køleskabet før den kommer på bordet.
Opskriften er til 4 personer
JULESALAT FRA JENS KAMMERS HUS
125 g mayonnaise
3 spsk. ymer
lidt vinaigre
2-3 spsk. rødbedeeddike
sennep
salt
peber
3 spsk. hakkede, syltede rødbeder
2-3 spsk. kogte ærter (dryppet godt af)
1 skrællet æble, skåret i små tern
200 g strimler af kogt kød (hamburgerryg, skinke eller andet)
pynt
hakket, syltet rødbede
lidt grønne ærter
Smag mayonnaisen til med ymer, vinaigre, sennep, rødbedeeddike og krydderier. Bland det hele sammen og stil salaten kold en times tid.
Servér julesalat fra Jens Kammers Hus, pyntet med hakket, syltet rødbede og evt. lidt ærter.
VELBEKOMME
Spise med Mormor