torsdag

Sprøde Lykkekager

Sprøde lykkekager til punch, toddy eller gløgg er inspireret af den konesiske tradition med budskaber bagt ind i små kager.

SPRØDE LYKKEKAGER

2 æggehvider
50 g flormelis
1 tsk. "five spice-pulver" (fås hos asiatiske supermarkeder)
30 g smeltet smør
50 g mel

papirstrimler med håndskrevne budskaber

Æggehviderne piskes skummende og de øvrige ingredienser piskes i. Dejen smøres ganske tyndt ud til runde kager med en diameter på 6 cm på bagepapir.
Bages i ovnen ved 180 grader i ca. 5 minutter til de får kulør langs kanten. Løsn dem straks med en kniv og læg et sammenfoldet papir på, fold dem og klem kagerne sammen om budskaberne.

Afkøl kagerne på bagerist og læg dem i kagekasse, når de er helt kolde.

Servér julens dejlige drikke til de sprøde lykkekager.

Spise med Mormor