Stegte æbler med smag af kanel som for godt 75 år siden, er meget dejlige at servere i december med kold cremesauce til.
Æblerne gøres klar og lægges i et fad eller bradepande og gør sig klar i ovnen i løbet af ca. 20 minutter.
Beregn 2 á 3 æbler pro persona.
Opskrift : Anna Strunge 1939
STEGTE ÆBLER
gode store æbler
pisket æg
blanding af grofthakkede mandler, groft melis og lidt stødt kanel
Gode, store æbler skrælles, udhules med kartoffelrunderen og pensles eller trilles i pisket æg, derefter i en blanding af grofthakkede mandler, groft melis og lidt stødt kanel.
Lidt sukker lægges i kernehuset, de stilles i et fad eller bradepanden i en god varm ovn og steger ca. 20 minutter.
Anrettes straks, at de ikke skal falde sammen. En god creme-sauce serveres kold hertil.
Spise med Mormor
VI BAGER GAMMELDAGS
Noget om Mad