Kold ovnbagt laks med dildmayonnaise og rejer er skøn på julens frokostbord, serveret med godt brød til.
Opskrift : Katrine Klinken
OVNBAGT LAKS MED DILDMAYONNAISE OG REJER
600 g laksefilet
250 g rejer
200 g mayonnaise
1 bundt dild
1 bundt basilikum
knust sort peber
1 grønt salathoved
1 radicchiosalat
pynt
lakserogn
1 citron
1 lime
Laksen bages med skindsiden opad på bagepapir i ovnen ved 200 grader i ca. 20minutter.
Læg fisken på et fad og pil skindet forsigtigt af. Dæk til med husholdningsfilm og sæt det i køleskabet ca. 1 time, til fisken er kold. Fordel mayonnaise, rejer, dild, basilikum, peber og salat på laksen. Pynt med lakserogn.
Servér laksen med citron, lime og godt brød til.
Spise med Mormor
VI BAGER GAMMELDAGS
Noget om Mad