En vidunderlig salat, karrysalat bestående af, sildefileter i tern, kapers, æbler, løg, syltede agurker og en karrysauce, er en hitter på julefrokostbordet.
Opskrift : Hanne Bloch
KARRYSILD
300 g mayonnaise
1 - 1 1/2 dl creme fraiche
ca. 1 spsk. karry
2 - 3 tsk. sennep
4 marinerede sildefileter
2 spsk. kapers
1 løg
2 æbler
1 - 2 syltede agurker
hårdkogte æg
karse
Rør mayonnaise og creme fraiche sammen. Smag til med karry, sennp, salt og peber.
Skær sildefileterne i små terninger og bland dem i sammen med hakkede kapers og finthakkede løg.
Skræl æblerne og skær dem i terninger. Skær de syltede agurker i små terninger. Bland æbler og agurk i.
Servér karrysilden i en pæn skål og pynt med kvarter af hårdkogte æg og karse.
Spise med Mormor
VI BAGER GAMMELDAGS
Noget om Mad