torsdag

Ceviche af frosne kammuslinger

En smuk og dejlig forret til nytårsmiddagen

CEVICHE AF FROSNE KAMMUSLINGER

150 - 200 g frosne kammuslinger uden rogn
1/2 tsk. Maldon salt
ca. 1 1/2 friskpresset, siet citron- eller limesaft
1/2 - 1 finthakket lille chili

TILBEHØR

hakket kød af 2 flåede tomater
1/2 finthakket rødløg
1 drys tørret oregano
2 spsk. limesaft
1 spsk. olivenolie
(Bland hakkede, flåede tomater med rødløg, tørret oregano, limesaft og olivenolie)

salatblade

hakkede sorte oliven
terninger af skrællet avocado

Skær hver musling knap optøet i 3 skiver, drys med salt og chili, dæk med citronsaft og mariner i køleskab i 3 timer. Muslingerne skal være helt uigennemsigtige.

Anret og servér de afdryppede kammuslinger med tilbehøret.