tirsdag

Rejer i fuglereder med varm hvidløgssauce

En alternativ opskrift til det traditionelle julefrokostbord.

Opskriften er til 4 personer

REJER I FUGLEREDER

4 grønne pastafuglereder
4 porrer
250 g spinat
200 g Royal Greenland rejer
1 1/2 dl piskefløde
salt

Varm hvidløgssauce

1-2 fed knust hvidløg
1 bundt friskhakket persille
75-100 g smør

Pastarederne koges i rigeligt vand efter anvisning på pakken. Porrerne skæres i skiver og blancheres i vand i ca. 5 minutter. Vandet hældes fra. Porrerne blandes med spinat og varmes langsomt op. Fløden tilsættes og saucen smages til med salt ofg peber og varmes godt igennem.

Hvidløg og persille vendes i varmt, smeltet smør og smages til med peber.

Servér fuglerederne, anrettet på et fad, vend rejerne i saucen og kom det på fuglerederne. Lune flutes og smør gives til.

Spise med Mormor