søndag

MARINERET JULESALAT

Marineret julesalat af julesalat, æble og rødbede i en dressing af olie og vineddike, smagt til med sennep, er god på bordet i den fede og søde juletid.

Æble og rødbede kan erstattes med små stykker grapefrugt eller appelsin.

Opskrift : Ingeborg Suhr

MARINERET JULESALAT

olie-eddikemarinade

3 spsk. olie
1 spsk. vineddike
lidt sennepspulver
groft salt

Alle ingredienserne piskes sammen og der smages til med sennep og salt.

200 g julesalat
1 æble ( 135 g )
1 rødbede ( 100 g )

Julesalaten snittes på tværs efter at rodskive og stok er skåret fra. Rens æbler og skræl rødbeden og riv begge dele groft.

Kom det i en skål og hæld olie-æblemarinaden over og bland salaten.

Spise med Mormor

Noget om Mad

VI BAGER GAMMELDAGS