En engelsk søsterkage er et must blandt julens skærekager, da kagen har en ganske vidunderlig smag af jul og så kan den bages i god tid og fryses ned. Faktisk er det en god idé at bage et par kager. Så er der også til tiden op imod jul.
Hvis kagen bliver for brun, før den er bagt, dækkes med bagepapir eller stanniol.
Opskrift : Dr. Oetker
ENGELSK SØSTERKAGE
250 g blødt smør
250 g sukker
2 æg str. M/L
400 g hvedemel
1 tsk. vaniliesukker
1 brev Dr. Oetker brunt bagepulver
2 1/2 dl mælk
75 g korender
Forvarm ovnen til 180 grader. Rør smør og sukker godt sammen. Pisk æggene i ét ad gangen. Rør sigtet hvedemel, vaniliesukker og brunt bagepulver i dejen og rør dejen godt sammen med mælken. Rør til sidst korender i dejen.
Dejen hældes i en smurt sandkageform ca. 2 liter
Kagen bages nederst i ovnen i 55-60 minutter og afkøles på en bagerist.
VI BAGER GAMMELDAGS
Spise med Mormor